блблблсвтанков

*   *   *


                Слову, Младенцю
                присвячується з трепетом


білі
білі
білі — світанкові
ми — не відійшли з музики
й любові
нам — не зайшов
в вушка серця
сovid


а поїхали від нас — товарнякові
люди що багаті — випадковії
по зеленій каві — випадкові
а в зелених зміях — ялинкові!
Гримкотять і люди і «метал»
і горілка й «голови іще садові»
хочуть їх наркотики
і «реп» і «рок» і —  «під’язичні»
труд й хвороба
і ще більш чудові —
й ми не сходим
з Церкви й музики любові...


білі аж від совісті
і невипадкові —
мимо краснолиці нерозпізнані: так запаковані! —
ми не йдемо від Младенця
                і Його Любові...
наші вушка
не поїло
сovid —
ми не йдем
від Правди в тиші
в ній любові...


Не зійдемо з совісті людей ще випадкових!
не зійдемо з музики, яка чудова
з цього слова
що народжується з музики — й любові.

04.01.2021,
Київ


Рецензии