Моji почуття - лабiринт

Мої почуття - лабіринт,
Мої почуття - пустеля,
Веде по житті інстнкт,
І квіти ростуть до стелі.
Ці квіти моїх надій -
Крихкі, нездоланно - ніжні.
І цей лабіринт подій
Веде до думок невтішних.
Розбити чужі серця,
В мозаїку дивних змістів
Нові внести імена -
На це не забракне хисту.
Мої почуття - лабіринт,
Блукаючи ним, забуду,
Що цей загадковий світ
Не всі розуміють люди.
Сховатись між сторінок,
Поринуть в серпанок мрії,
Проспати життя урок -
Звичайно, я все це вмію.


Рецензии