З Новим Роком

Листячко облетіло,
Але не зажурилась,
Землечко моя мила,
Файно причепурилась,
Наче чарівний килим,
В зірках пухнастих, до ніг,
Сніжок летючий білий,
Не забарився і хутко ліг.
Нічка Різдвом впливає,
Молодь рушає в путь,
Щедрика заспівають
Сміхом на двір позвуть,
З року, що минув. вічна
Душа бажає звіт,
Казка, в тім, Новорічна
В колір фарбує світ.
Боже, чи можна брудом
Плямить цієї краси?
Хай в Новім Році будуть
Світлими всі часи!


Рецензии