Не марную
І аж ніяк його не марнувати,
Його найперше треба полюбить
І кожну мить у ньому цінувати.
Не можна змарнувати ані мить,
Бо іншої такої вже не буде.
Несеться так невпинно, так біжить,
Тому творю я кожну мить і всюди.
Ще й лину я душею в майбуття,
Й думками в далечінь я поринаю,
На те воно, мій друже, і життя,
І миті, що надходить, не минаю.
Поезії іскряться защораз,
Та й птахою злітає кожна пісня.
На все в житті приходить мить і час,
Щоб плід таланту множився, розрісся.
31.12.2020 р.
Свидетельство о публикации №120123104371