Юлия 2003

Automatic's
    Ю-ля
  падает
  на
   штаты

  Амеры , паскуды
Гришин
  виноват
 вам - ?

 Оттгорают-up

on  |
    v
   under
    мягкие огни

  Норфолк und Невада
- Is this
     Aliens attack - ?   (  - Reached it- got out finally ?   да -  fuck you  !  sag up on your backs heavily mess   ) 

 -  Юля-Юля ,
 Юлия
  much to me regret

 birds gott - melting sugar
rye slides
 to the sea   :

  Never say from  Russian-s
 " what's it  would be  _be   ?   "

 -  Так а хyli ,  Юл-я     \  - а Ты кто  - ?
 -  Так ~ Egor Prokudin-'                .. .


Рецензии