Плоди кохання

Плоди кохання хочу я зібрати
Й сховати їх у серці навіки.
І їх ніколи звідти не виймати,
Та й щоб до них вели усі стежки.

Плоди кохання я візьму в охапку,
Ні крихти щоб ніде не розгубить.
Зібрати їх й поставить цьому крапку.
Їх колискова в серці не приспить.

Плоди кохання в серці берегтиму,
Я буду їх леліять все життя,
Як ношу дорогу, я їх нестиму.
Із ними неймовірні відчуття.

Плоди кохання, наче дивоцвіти,
Мов діаманти, ніжно виграють,
А деякі, неначе первоцвіти,
Кокетливо і мило заграють.

Плоди кохання будуть проростати
Я їх з любов’ю буду поливать,
Із ними зможу все життя кохати
Й нікому не дозволю їх топтать.

Плоди кохання в серці, наче діти,
І я розквітну з ними, звісно, теж.
Ростити й берегти їх – треба вміти,
Моєму щастю так не буде меж.

30.12.2020 р.


Рецензии