Не за горами. Загадка

Він уже не за горами,
Поспішає стрітись з нами.
Має довгий він кожух,
Безліч також вірних слуг.
Стукне посохом об землю-
Вкриє білим ліс і греблю.
А як тільки він дмухне,
Все від холоду замре.
Хто ж такий цей чарівник,
Що приходить з року в рік?


Рецензии