Хай буде сонячно!

Хай буде сонячно в похмурі дні,
У час дощів і непогоди
У моїм серці і в моїй душі,
В серцях і душах Божого народу.

Любі обставини у нашому житті
Всі допускає Бог Святий Всевишній,
Щоб ми з Ісусом все змогли пройти
І невпадали в розпач, в гіркий відчай.

Не покладе тягар на плечі нам,
Якого ми не зможемо й підняти
Отець Небесний, бо в наших всіх ділах
Він буде кожну мить допомагати.

Даруй чутливі душі і серця,
Господь і Бог, нам, розуміння волі
Й бажання славити Тебе, Свого Творця,
І пам"ятать, що Ти є наша доля.


Рецензии