Надломленные крылья

Зламані крила

Малюнки правди на стінці кривди.
З уламків люстра
злетять пелюстки.
До віку, по вітру.

Не можна ставати зламаною,
щоб довести добрий гумор злодіям,
що заздрять твоєму захисту,
можливостям сили, ризику.

Зиск з того матимуть,
а ти тільки встигай
і їх до себе брати,
благати, чекати, виряджати.

Прихищати – і відсилати подалі.
На самотінь, вгості, додому, до себе.
В оселю заселю. Сідай і снідай.
Фокуси показуй, сни, казки розказуй.

Розповідай про торішнє,
у майбутньому згадане,
забуте, що пливе могутньою течією
життя, назад і в поперек.

Боюся, не зрозуміє.
Та хіба то дивно?
Та ж ні, аж ніяк.
Чарівно світиться все довкола.

    середина 2005


Рецензии