Не зроби менi боляче, милий. Жiноча молитва

Не зроби мені боляче, я вже і так настраждалась.
Не зроби мені боляче, милий, вже годі страждань.
Ми не знаємо, скільки насправді нам разом зосталось.
Краще хай нам залишиться радість взаємних бажань.

Не питайся мене за жіночі страждання, ніколи..
Все одно я ніколи нічого тобі не скажу.
Я не хочу з тобою жіночим ділитися болем.
У душі є межа, за яку я тебе не пущу.

Люди разом живуть не страждання, а щастя заради, –
ми повинні, коханий, про це пам'ятати всякчас...
Нам лишається час – на обійми, на ніжність, на радість.
на слова, за якими не буде і тіні образ...


Рецензии