Ароматизатор, Богема i Грози

АРОМАТИЗАТОР, БОГЕМА І ГРОЗИ

Тебе ще не було
Коли мені узрілося око
Всякого шторму – на спасіння душі

Шторми, вони – наче погибельні
але позбавлення розуму чи життя
це ж – зворотнє, звільнення!

Тебе ще не було
Коли Я, пляма – зводив життя
Штош… така рекурсія:

Один спосіб – інший відганяє

- Пощо, Нам,  ваша сивина
Йому, он, приснилася гроза!
Психостихія!

Бог-нема – Богема.
Це Ми йому квартири лаштували
це Ми доводили до біла тих мудаків

Вас не було іще,
Коли мені бувало зле
Забрали грози все

2020-12-27


Рецензии