на пас ц шумно з джмел в у чолов ку
на пасіці шумно з джмелів
у чоловіку
і в пасіці шумно від бжілок
чоловіку
є взятка року
а є щастя віку
є Ангел солоду
десь — й протилежний
а щастя — ні від чого не залежать?
і як тут — свято — що в мені
безмежне?
а є — це ж щастя!!!
ні від чого не залежать...
це як в дитині є —
повітря
хвацько пхаться
аж розриває —
між повітрям — пхаться пхаться
аж багацько
чого смієшся?
а я дивиться! — так, з глупого щастя...
так як було
вже є
так як вже є
так і було безмежне —
є щастя ні від чого не залежать!!
а щастя
вже переростає межі
хай тихо
всьому як
йому належить
і Тройця — тиха!
27.12.2020, неділя,
із Євхаристією
Свидетельство о публикации №120122708016