din lykke...

Regnen skyder ned i en kaskade,
torden slаr pа tromlen
dаеkker alt med hagl
flаet i tаge

Vinden banker pа dаren
strаber efter at komme ind i dem
bolten slаr af
som om dans

Solen brаd skyerne
Blaеndedans i strаlerne
Spildt blаt
og frаs i mine аjne

Sа nogle gange i livet
lykke er dum, i erhvervslivet
Og du kommer hjem
Zhinka-bаrn tаrer.


Рецензии