Гумор християнський на Р здво

      Гумор християнський на Різдво


Безжурність.
Спокій серця.
Мир в душі.
Яка є правда —
хай живе в вірші.
І ви пишіть. —
От як живете, так пишіть!!


Він розрізняє:
в правді цей біжить,
Він, Сонце Правди ж, теж —
біжить.
І раз — лоб-в-лоб.
Ти, Господи?
Він — Обніме.
Цікаво вам світає жить!..
І вам так гарно стане жить...
Народ, як де цікаво, —
то й туди біжить.

25.12.2020,
в більшості православних Різдво


Рецензии