Тендiтно украинское стихотворение

22.07.2016

Тендітно, подумки втрачаю глузд,
Вдивляючись у простір незбагненний,
Ймовірно, що народження химерне
Спостерігатиму. Змінити курс
Можливо, змістом наділивши стяг,
Тримаючись за нитку Аріадни,
По лабіринтах просуватись безпорадно,
Радіючи, що хтось торує шлях.
Триває, порсається, ґвалт здійма
Життєве дійство - стисле й недолуге –
Здійснивши всі нещастя і наруги
Навчає диво-душу, щоб сама
Вона згадала вічний переспів,
Небесних сфер і стала знову сяйвом,
Отримавши причастя незвичайним,
Почула вічності і всесвіту мотив…


Рецензии