В б льшост православних Р здво

       В більшості православних Різдво


                «Відступись, сатано,  від Мене,
                бо думаєш ти не про Боже,
                а про людське!»
                Мк, 8:33


1

Може — Хто просить?
Із серця доброго
                добрі скарби виносить...
помастить серце й губи
цього віку
кожним Своїм
натхненним чоловіком —
Вогнем у слові
аж
звеселить кості!..


Про що ж Вогнем
в веселість просить? —
Із серця чистого
скарби вікам виносить!!


2

Чого ж світ невеселий, ад трясеться?
ще сперечаються
насправді —
про одне:
Чи Боже —
чи людське
є скарбом серця...

й даремно! —
в одних є — Боже скарбом серця
в других — все ж людське
(а душу не обманеш... трясеться!)

24.12.2020,
25.12.2020, в католиків
і в більшості православних Різдво


Рецензии