Щем
мене не стане…
Хай мало слів…
- Все ж хтось… пом’яне!..
Моїх долонь
тепло згадає…
В серцях – вогонь…
- До небокраю!..
В зірках ясних
плели надії…
- Як уві сні,
збувались мрії!..
То наша юнь…
Ми там… щасливі...
- Ти не горюй!
Не треба зливи…
Було колись…
- Згадав… та й досить!..
Прошу, змирись!
- Душа попросить…
Навіщо щем?!
Я ж не забуду…
- Обійми ще…
в зірках десь будуть…
24.12.2020 р.
Фото з інету.
Свидетельство о публикации №120122500380