Про Сонце

Про сонце

Йди, на зустріч сонцю –
добра та життя,
ніжності хвилини:
воно… розгорається!

Давай, вперед,
бо там десь зорі
залишаться
лиш від удару його!

Ще дише теплом,
його груди сповнені життя,
воно мріє, оглядається;
поцілунок – погляд сліпця.

Далі буде…
Тиха земля,
новий колір літа,
схилиться за спокоєм вітер;

Нові вогні.
Нові, чарівні
очі
наївно оживають,

як полудень
Тече. Лиш, позаочі,
вона шепоче,
щось, про себе

*Представляю Концепт-міні-збірка "ПАМ'ЯТНИК":
- тут - готичність почуттів,
- повітряність почуттів,
- тілесні гудіння і відчуття
- Рудий Кіт. Моя розповідь "Дама на карте" - сюди не ввійшла, але - прив'язана до ліричних подій

** в Вк, в такій же групі "Схід на Заході.",
можна скачати вже підготовані його word і pdf версії
2009-07-19


Рецензии