Понедельник

ПОНЕДЕЛЬНИК

Про що не хочеш говорити,
при зустрічі цілуючи у губи,
чиєсь на пальцях тримаючи тепло,
вдивляючись в ранкове сіре тло,
коли очей моїх учуєш блиск
й неспанну ніч свою згадаєш?

Сказати можеш, що хотіла – завтра.
Завтра – як Вівторок:
«Сегодня – Воскресенье,
Пускай и хмурый день.
Может, я услышу песню, а может и ты.
Я отдам всё. Не взыщи».

2010-01-10

в Вк, в групі "Схід на Заході.",
можна скачати вже підготовані word і pdf версії


Рецензии