Bitta er

Bu erda va hozirda quvur ko'tariladi
Issiq tutishga harakat qilaman, lekin qila olmayman
Ochlikdan boshi aylanadi
- turmang, jonzotning oyog'ini sindirib
   
Boshqa dunyoda men yashayman
bu erda hamma to'g'ri va iroda haqida gapiradi
Mendan oqayotgan siydik va qon
va ular mening asirlikda ekanligimni berishmaydi

Qichqiriq: siz erni qutqargan qahramonlar,
yashashga ruxsat berilmagan ruhlardan.
Ha, ular dalaga qo'chqorlarni olib kelishdi,
va bu erga bolalar olib ketishdi


Рецензии