Цёмныя вулiцы
падае снег, на плячах ён ляжыць як рука...
Бачу вагнi дамоу, што яшчэ не спяць.
Людзi спазнiлiся I вось на прыпынку стаяць.
Я не спазнiуся, з працы крочу дамоу.
Хочацца мне каханай сказаць пару слоу. -
Дачка бачыць сон, менавiта, эдэмскiх садоу.
Я успамiнаю "Аповесць мiнулых гадоу"
Прыпеу:
Цёмныя вулiцы,
Хутка ужо прыйдзе ноч...
Хочацца быць побач з табой...
Але я толькi крочу дамоу
Быццам апошнi герой!
Свидетельство о публикации №120122307542