Богдана Бойко - Метелик регоче - En

Метелик регоче зіткненням крил
Над сіткою всохлого кропу.
Повітря бажає небесних мірил,
А земля собі зичить підкопу.

Огірки й помідори огрядні
Виструнчують пишні стебла.
Складає листки другорядні
Осінь, надмірно тепла.


Butterfly laughs with a collision of wings
Above the net of dry dill.
The air desires celestial measures,
And the earth wants a dig.

Cucumbers and obese tomatoes
They will build lush stems.
Folds  secondary leaflets
Autumn, overly warm.


Рецензии