Новогодняя сказка
І сідають на поріг,
Прикрашаємо ялинку
Скоро свято Новий рік,
Скоро прийдуть завірюхи,
Вітри пісню заведуть,
Будуть зайці гріти вуха
І гостинці принесуть...
Будуть в вікна заглядати
Будуть стрибати в сніжку,
Дід мороз несе у хату
Дітям Казку у мішку...
23.12.20
Свидетельство о публикации №120122306402
Людмила Шавеко 26.12.2020 23:40 Заявить о нарушении
Людмила Прилуцкая 29.12.2020 13:24 Заявить о нарушении