Все одно

Нестримна течія –
Не знаю, ти чи я,
Та вже немає сенсу.
В полоні забуття,
Моя і не моя,
Жаль, інші в нас адреси,
Неспільні інтереси.

Приспів:
Все одно я тебе люблю,
Все одно любиш ти мене,
Все одно щастя не ділю,
Вірю, біль мине,
Все одно мине.

Любов без каяття,
Немає вороття,
Немає в ній потреби.
Ці дивні відчуття,
Тире на почуття,
Чому ж в думках до тебе,
Вирішує все небо.


Рецензии