Заблукав

Побут, суєта,
Дивна марнота навколо,
І замкнулось коло.
Просто самота,
Править висота до болі,
Я як птах в неволі.

Приспів:
Заблукав у відчуттях,
Заблукав у почуттях,
І летять нестримно дні,
Розділяючи всі сни.
Заблукав у небуття,
Заблукав до забуття,
В щастя новий алгоритм,
Відбиває дивний ритм.

Біль і нелюбов,
Хтось їх поєднав між днями,
Назавжди вогнями.
Істин і основ,
Де свою знайти – не знаю,
Знов один по краю.


Рецензии