Ревнощi

Віра-зневіра поєднались вмить,
Доля-недоля, просто щось болить.
Не розумію, хто я є і де,
Комом нестримно час кудись іде,
Все іде.

Приспів:
А ти все сгущуєш кольори,
І почуттям добавляєш гри,
В очах лиш лестощі.
Шукаєш там і чого нема,
І замість літа в тобі зима,
За двох вирішуєш все сама,
Вмикаєш ревнощі.

Просто-непросто, ти не бачиш суть,
Близько-далеко, так не має буть.
Не відчуваю я поряд тебе,
За горизонтом шукаєш себе,
Ти себе.


Рецензии