Ненавиджу самоту

Я хочу до тебе,
Я хочу тебе обійняти,
Цілувати.
Я хочу до тебе,
В обіймах щосили тримати,
Відчувати,
Тебе сильно кохати.

Приспів:
Просто я ненавиджу самоту,
Просто я без тебе у марноту.
Знаєш, завеликий без тебе світ,
Віриш, я не бачу, куди політ,
Я не розумію, у чому зміст.

Не хочу без тебе,
Не хочу минуле віддати,
Все стирати.
Не хочу без тебе,
Завжди буду небо благати,
Щоб бажати,
Щоб всім серцем кохати.


Рецензии