Зайвий

Скажи, чому міняєш правду,
Вдягаєш в обман любов.
Приховуєш відкрито зраду
Ти сотнями різних мов.
Скажи, чому у тебе складно,
Де просто все має буть.
За кроком крок, усе докладно,
Та легко втрачаєш суть.

Приспів:
Зайвий, я просто зайвий,
Зайвий у твоєму житті,
І у почутті.
Зайвий, я знаю, зайвий,
Зайвий, і не треба тут слів,
І тих віщих снів.

Скажи, навіщо ти руйнуєш,
І тінню вкриваєш все.
Картини сірим в такт малюєш,
І щиро так віриш в це.


Рецензии