Так мае бути

З минулим більше не граю,
Більш не хожу я по краю,
Відпускаю тебе назавжди,
Стираю всі сліди.
Блокую пам'яті силу,
Розправлю зранені крила,
Білим птахом кудись в небеса,
Там, де своя земля.

Приспів:
Любов чи все ж нелюбов,
Зневіра вірою знов.
По серцю пульсом лиш ти,
Та біль стирає сліди,
Чи я, чи хтось, чи то ти,
Чи так має бути.

А я не знаю, як треба,
Не знаю, що там у неба,
Не чекаю нічого давно,
Та інше не дано.
Все у світі мінливо,
Знов сонце змінює злива,
То усюди, то просто ніде,
Іде все, як іде.


Рецензии