Щастя-кришталь

Нещирість твоїх очей,
Нестримність палких ночей –
Не залишилось нічого,
Тепер я один.
Невірність складних думок,
Зізнання живий струмок,
Душа з душею – нікого,
Навколо лиш дим.

Приспів:
Щастя-кришталь, сяє далеко,
Щастя-кришталь, обирає кого.
Щастя-кришталь, б'ється так легко,
Щастя-кришталь, і не склеїть його.

Відлуння красивих слів,
Пророцтво яскравих снів –
Все повз біжить у нікуди,
І без вороття.
Бажання трима любов,
Так хочу до тебе знов,
І хай там буде, як буде,
Біль до забуття.


Рецензии