За моiм вiкном зима

Холодний дотик долонь,
Очей гарячих полон,
І стриматись несила.
Твоя мінливая роль,
Втрачаю знову контроль,
Душі моєї злива.

Приспів:
За моїм вікном зима,
Світ вкриває білим снігом.
Ти хотіла так сама,
І вогнем своїм горіла.

Потрібно вже відпустить,
Новому двері відкрить,
Та це складне мистецтво.
Змінити б все в одну мить,
Та біль у серці щимить,
Там в'є своє гніздечко.


Рецензии