Псалом 67
з любов’ю присвячується
Заточую свій дух —
загострюючи олівця
вчуваю підштовхи —
сердечних каліграфій!
Ми в крилах — тих
де вже не пахне земля ця
в книзі життя
закінчуються старі графи
й народжуються нові графи
і терпеливо закривають шахти
і відмирають непотрібні вахти
й чуття кінця
і мого генія передчуття
вінця
і дригаються неопороджені ландшафти
Й притягується до мого
серця скарбу —
весь Божий світ
й новий що його
Сонце Правди оживить
і незугарні і загарбні
потрощені матеріальним карбом —
до мого жилавого перикарду
з надією — ще пристають — на
мить!
З надією
за них тримаються джекпоти
ясні мордовороти — і втягуються у
вир-вир-вир-рви!
й допоки
стоїть до мого серця череда
народів бо
народ — вода
стрибаюча вода
з ландшафтів як гряда
і аж —
допоки
думки його — вода
Бог серцем моїм — як би передав
із серця дзвінкість
фонтанам хмарам
голубам
колінкам
вода — дзвінкована донизу
опада!!
В книзі життя —
завершуються старі графи
і світ й себе чинили каліграфією
століттями
як ніби дзбанками
китайці — ієро...
й — що далі? бо — бабахнули
Давид і я
і хто візьме й ковтне вогонь
і мій — ...
й Божу Любов?!!
21.12.2020,
Київ
Свидетельство о публикации №120122106791