Щоб в б льшовицьке минуле не було вороття

Україна, рідна моя Україна,
Твоя зірка на небі яскраво сія
На землі людський голос гучно лунає
На кращу долю надія зроста.

Про це мріяли наші мужнії предки,
У запеклих боях за це відавали життя,
Щоб вільними себе почували нащадки
В більшовицьке минуле не було вороття.

Здобула незалежність - видатну перемогу
Коханна ненька, Вкраїна моя;
Всі разом опануєм нову ми дорогу,
Хай не легку й тернисту, але вона наша, своя.
Січень,2013р.


Рецензии
ГайдамАки укространИцей от ШевчЕнко!!!
http://stihi.ru/2019/07/19/845

Серж Фико   01.02.2021 14:02     Заявить о нарушении