Тахсиркар

Гъи гвачIинган хатIади,
Гъюргъюнза гъабар вари.
Гатдин ич гъапIиш тахсир,
Аьгъю шуладар йиз сир.

Амма, гатдин язухъ ву
Тутрувиш ипIруб заткьан.
Ич адашдиз хъял дуфну,
УтIубккиш думу хул’ан.

Ваъ, дици зат хай шулдар,
Масу тувуз чан дустар!
Веледари апIруб дар,
Абйир-бабариз кучIлар!


Рецензии