Будьмо!

Ми всі
засуджені до смерті...
Тому що,
 
НАРОДИЛИСЯ.

І чи не все одно,
УСІМ НАМ,
групою мордасів
або самою природою
створений цей
гребаний вірус,
який зекономив
мільярди нацУО
для одних буржуїв
у всіх країнах
збожеволілої планети
і
пролився золотим дощем
у шприцеві лапи інших,
які
отут же створили індустрію
по марному подоланню
нео кістлявою,
придушившої усіх,
хто вже не може 
в якості
найманих раб ітніков
приносити прибутки
цим покидькам.

Але, не сумуйте,
ми, ваші пращури,
казали час від часу...

УСІ ТАМ БУДЕМО.


Будемо
там
усі.

І ніхто,
нічого
не унесе
з собою
в могилу.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.