Свято Миколая, великого чудотворця

І то як треба —
       продощить...
       для райдуги!
Треба ж комусь
       крізь сяйво йти —
       і жить!
А буде? серце аж дрижить
в дитини...
є Миколай... і серцем хай
     засяє
           стане в степу
                і хай вітає
                Небом...

Радість чекає на людину...

22.05.2020,
свято Миколая, великого чудотворця!


Рецензии