Лягушачий Amigo- -

No time - Y
getti'n
 
get aexccuesd
 in ours talk-s ^  -  'b-n ,  - abused
ранимый

 ( since my baby left me  in mind-disasteou r 


- For hundert time of
time by the time  - set on the  TV  - " pls- mine- monomukks - dont ever slip before it hidding two  ogn 3   to  6 by  :

pls stop i-t  &
-  Ворона ты , на перебежке

- Ни символ мне
ты
Таганрогская воровка

-  Good-heart und throat

 -  Вельми
  did u a diffrence


Рецензии
The kiss is still fully itself though no words were spoken.

Рифмочка   19.12.2020 22:38     Заявить о нарушении
got i
by You - of very forms
's banned it

?
Никто к тебе
ни пред-ъявлял
что - в 29 - лучше !

Вальдемар Керенский   02.01.2021 01:23   Заявить о нарушении