С праздником Святого Николая Чудотворца!

Зі святом Святого Миколая Чудотворця!


В день Святого Миколая,
Я від серця - Всім бажаю,
Щоб Вас біди - полишили
Щоб Вас завжди всі любили,
Щоб батьки Вам не хворили
Щоб розумні діти були,
Та щоб також не хворіли,
Я бажаю щастя всім,
І старим і молодим.
Тож Святий наш Миколай!
Щастя всім на світі дай!


 

Автор Широков А.А. 19.12.2020. г Киев Украина.


Рецензии