Новорiчна нiч
І дарує казку цю чудову!
Та чарівна ніч - надзвичайна мить.
ЇЇ завжди чекаємо ми знову.
Ніч прийшла така, чарівна вона
І в кутку ялиночка вся сяє.
Вогники горять, кульки всі блищать,
Пахощами всіх нас огортає.
Пахощі такі – хвої, мандарин
Завжди повертають нас в дитинство.
Так раділи всі зимовій красі,
Білий сніг - це просто як диво.
За вікном пухкий сніг собі летить
І кружляє в чарівному вальсі.
Вже годинник б’є, дванадцяту проб’є
Новий рік прийшов тепер насправді.
Новорічна ніч – ця чарівна ніч.
Свічки на столі собі палають.
Затишок такий теплий, запашний
За вікном яскраво зірки сяють.
І свічки горять, затишком манять,
Ніжністю, теплом всіх огортають.
Мрії хай здійснить новорічна ніч.
Дзвоники сріблясті всіх вітають.
Новорічна ніч, хуртовини сніг.
Вікна сяють різними вогнями.
Кожен зустрічає свято Новий рік,
Він наповнить щастям і коханням!
10 грудня 2020 р.
Иллюстрация с интернета.
Свидетельство о публикации №120121806511
Хай щастить!
Яков Баст 21.12.2020 08:14 Заявить о нарушении
Нина Хмель 21.12.2020 17:42 Заявить о нарушении