Про Миколая

Я розкопав мій скарб цікавості —
От зміг літати у розломах із тобою:
Ба, люд став раптом, як він є, травою!
В небесній щедрості... й небавості.


Премилая усіх осново!
Глибокий дух — сонця ласкає...
Струна, що тонка, — тенькне знову...
Святішого не знайдуть слова
З «посмертної» твоєї слави!


Милий наш отче Миколаю!..

2001


Рецензии