Норма

                Св. Миколаю, другові Норми,
                приглядачеві канону
                присвячується


Слово з образу Божого
рождене із Неба з таємної
точки
світло пульсуюче і
впізнаване
приймається в серце —
й не зна повідочків...


Ба, в нім все збувається
в нім все забувається
а що Миколай є поетом —
запам’ятається
точно


Норма!
як з кілочка-гвіздочка

17.09.2011


Рецензии