Так ц каво

Так цікаво, чувак,
Іде дощ за вікном
І нікого нема,
Лиш калюжі кругом.

Я питаю себе:
«Чому я не біжу?»
Дощ гукає мене,
Стука в шибу мою.

Ми дружили колись,
Будували човни,
Запускали у хвилі,
Де тепер всі вони?

Так ціково, чувак,
Бути мокрим наскрізь.
Якби можна ось так,
Бачить підлість і злість.

Бігав я із дощем
І кричав: «Стережись!»
По калюжам скакав,
Як малий терорист.

Так цікаво чувак,
Де поділося все?
Чому я не біжу,
Як гукаєш мене?

Чому дружба пішла,
Як на дно кораблі?
«Іди  дощику» — я
Не кричу у дворі.

Так цікаво, чувак,
Скільки друзів пішло
Із дитинства мого,
Із дитинства твого.
          
                Так цікаво, чувак…

                Олександр Кармишев
                15.12.2020


Рецензии