Юбiлея дождався ятвяг?
Я сегодня не помню себя.
Я не відел ні дев жэ і в снах.
Только, ох, ты, да шо ж гэто ьтам…
Аха-ха, мяккый ж но знак.
А тыпэркы – шо зарыкы вам
Росказаты потішнэ хотя б.
Да вот толька в обід Коця встав.
Быто жыв прам дэсь в снах.
Да, канечна, чево ж салавЯ
Да кормыты шэ баснямы, га?
От дывлюся оно ж новостя.
Дэ усё прамо в росах улад.
Ну, нам кажуть, от бач, ты но ба,
Ек мы шпарко взметнув аж на Марс.
Ібо ж главнэ – создать Авангард,
А не только построіть держа-ву.
Эх, вы, морды! А белых рос найт?
І ныхто ны влучыв прам наград
За победу над страшноё бандо,
Шо шмалюе й шмалюе дівчат.
Мы забылі, хто нам шэ родня.
З днём ражденя бо все мне шампанск.
Юбілей лі бо прам-ткы ф тібя!
Да, ну, ладно! Да хто ты ля падл.
Нет обіды. Но е понімань,
Шо ты про100 шэ трохы Кентавр.
А коль еслі шэ й Тігр полосат,
То тшчэславна ж мардашк .
Ліш бы толька не вам ташната
Ат смуродьдя, зазнав дэ шызань.
Бо шэ відаю, мо, і Бабань,
Шо оно і спасав.
Лабор-лабор! Да кым жэ ты став б,
Шоб ны падло тя ны нагучав.
І нывэльмы поэта ж узнаш:
Борода да гуса…
Но запомні: награда і в снах
Шэ находыть святого Коня.
От чытаю…о, сікы пак сказк
Я зобачыв астральн!
Ну, цылуй жэ!.. хытрушча мордальк
Пудставлее губкы своі мягк.
А сама, ха, й ны мылась ны капль.
От тобі і путсказк.
Ну, колы, ох, о2жытысь вам
Уночі, в холода, прыняць ванн.
Да, бо ш есця й в сылі тут прам баньк.
А ны хоч про100 таз?
А в прыхожый тыплынь, бы й у вас.
Натопы йды хлыва.
…і но йім, хі, кобаску зь, ага,
Запываючы чай.
...і стрела но летіт в облака
Свидетельство о публикации №120121700473