про природу очевидних речей
день починається щойно,
де твої вила,
коли дощ краде у неба кусні хмар,
ранок буде з пролисками сонячності,
якщо ти войовничо
не заступишся за
ці пухкі і темні пласти,
вітер не почне їх шмагати,
а блискавка різати,
навіщо тобі цей небесний розсипний пиріг
на горизонтах нового
зачатку?!
07.48
17 грудня 2020
Свидетельство о публикации №120121702083