Отакою б i йти - крiзь сторiччя

У дзеркальне вдивляюсь обличчя –
недзеркальне любов'ю пашить.
Отакою б i йти – крізь сторіччя,
а не тільки у дзеркалі мить.

Отакою би... Саме такою –
крізь сторіччя... Не квапитись... Ні...
В тихій розкоші супокою,
що намріялася мені...

Задивилася дзеркалу в вічі –
я такою не знала себе...
Отакою б i йти крізь сторіччя –
і сторіччя кохати тебе...


Рецензии