Зацелована...

Где шептались рассветы…
а судьба у всех с медом...
Там девчонка согрета!..
- Зацелована небом…

В доброте ее сила!..
Ангел был с ней хорошим...
- Это он дал ей крылья!
Зацелованной солнцем...

Любит каждый росточек!..
Красит радуга щедро
тропы этой девчонки!..
- Зацелованной ветром...

Прикасалась ладонью
к сопкам дивной Венеры...
Мир любила бездонный!..
- Зацелована верой...

С ярких звезд от Вселенной
пряла радость с мечтою...
И удачу с везеньем...
- Целовалась с зарею!..

Примеряла колечко...
То любимый балует...
Вдруг забилось сердечко!..
- Милый сладко целует...

Стаи птиц в поднебесье
стелют песни про волю...
Счастье пары там... вечно...
- Поцелованных долей...

                15.12.2020 г.

Фото из инета.


     Зацiлована...

Де співають світанки,
долі змащені медом...
Там дівча в вишиванці...
- Заціловане небом!..

Душу ніжну зростила!..
Янгол був охоронцем...
- То дав він свої крила!..
Зацілованій сонцем...

Любить кожну стеблину!..
А веселка привітна
колисала дівчину...
- Заціловану вітром...

Світ торкають долоні...
З зірок ткала надії!..
У думках - світлий промінь...
- Заціловують мрії...

Вдача... наче та річка...
Спрагу дійсно вгамує...
- Вже на пальці каблучка!..
А миленький... цілує...

Де птахи в піднебессі
щебетали про волю...
Щастя в серце ввірветься...
- В заціловані долі...

                15.12.2020 р.

Фото з інету.


Рецензии