В льна любов

       Вільна — любов


Як є десь в Небі дім
і лиш з любов’ю жити в нім
і є як морфогенний резонанс
якась подія
що у нім — вже відбулась!
то мої тихі приголосні
                й голоснії голосні
ніби і там і звідти
всі-усі
аж прискають
чи є в мені любов
несита — вища даху ця любов
дзюркочуться
по ній
збігаються у сні
щасливі приголосні — в шлюбі —
                як і голосні
мимо енергій — бо любов собою
                все дає
проекти — Дому що будується
я щастя чиєсь?
чи є — щастя чиєсь??
та лиш свобода у
Христі ця — є!!

15.12.2020


Рецензии