Сон
Чи запросити, чи не треба
Чи залишити просто неба
Хай дихає на скло вікон
Малює дивні вітражі
Сердито рукавом стирає
І знову знаки набирає
Такі знайомі і чужі
Шкребеться тихо у пічі
Дрімоту сиву наганяє
Сюжети з теки вибирає
Щоб показати уночі
12/2020
Свидетельство о публикации №120121506999