Вони живуть - напiв лiтають
напів сміються, все – напів,
і навіть як вірші читають,
то – тихий вірш із тихих слів.
Так не було у них раніше –
на повну силу все було.
Раніше всі читали вірші
так голосно – усім назло.
А от тепер – напів, не більше:
не чую їх, як повз іду...
Півголосно читають вірші –
щоб не накликати біду...
Свидетельство о публикации №120121500038