Завея
Снег цярушыць, вецер вее.
Апранаюць дрэвы шапкi
Ды пушыстыя пальчаткi.
Здарыцца калi завея -
Гэта добрая падзея:
Твар палае, ружавее,
А пад футрам цела млее.
Вельмi я люблю завею -
У завею свет мiлее.
Я гуляю у завею.
З яе толькi здаравею!
#зима #снег #метель #завея #холод #радость
Свидетельство о публикации №120121503156